Kako vedeti, da je prava?

Pred nakupom hiše si je najprej potrebno postaviti prava vprašanja:

  • Sem tradicionalist(-ka) ali pa se navdušujem nad novim in drugačnim? To vprašanje bo vsekakor determiniralo obliko hiše, v kateri se vidite.
  • Kje bo stala hiša? Oblika in orientacija hiše sta močno odvisni od prostora, ki nam je na voljo. Dovolite, da Vam ekokoncept strokovnjaki svetujejo in pomagajo priti do najboljše rešitve!
  • Kakšno hišo si lahko privoščim? Poleg same hiše je potrebno pri novogradnji, upoštevati še stroške izdelave projektne dokumentacije, komunalni prispevek ter gradbena dela za pripravo lokacije (priključki, temeljna plošča, ureditev okolice), strokovni nadzor… Ne dovolite se presenetiti končni številki; s pomočjo ekokoncept svetovalcev si pripravite natančen načrt stroškov.
  • Koliko časa imam na voljo za gradnjo? Vzemite si dovolj časa za načrtovanje in izbiro dobre hiše ter imejte v mislih, da pridobivanje vseh soglasij in gradbenega dovoljenja zahteva kar nekaj časa. Z izbiro montažne lesene hiše ekokoncept pa si ga pri gradnji kar nekaj prihranite.
  • Koliko prostora potrebujem? Za lažjo izbiro so naše hiše razvrščene tudi po velikosti in zagotovo boste našli nekaj zase.

Oglejte si naše odlično zasnovane tlorise ter s strani s stroke nagrajeni dizajn. Naročite se na sestanek in pričnimo z načrtovanjem!

ekokoncept- užitek v bivanju